mandag 7. januar 2008

Nytt år, nye selvbedrag


Ok, så er det nye året i gang. På tide å love seg selv ting som en ikke vil holde lenger enn til maks midt i februar. Da løper en skjelvende ned på butikken og kjøper fire pakker sigaretter for å kompansere for det tapte i løpet av en og halv forjævlig måned med abstinenser og ekstremt dårlig humør. Da blir medlemskapet i Elexia igjen et støttemedlemskap. Da ender slankekuren med et etegilde som får etegildet fra filmen med samme navn til å blekne. Da spiser en snop igjen, bare dobbelt så mye. Da parkerer en sykkelen og kjører til jobb igjen (akkurat det forsettet er det vel best å vente med til våren/sommeren kanskje). Og så sliter en noen uker med dårlig samvittighet og så er alt glemt og en er tryggt tilbake til normalen.

Men forsetter er ikke forbeholdt januar lenger. Akkurat som salget. Nå gir en seg selv løfter og bryter de hele året. I mars begynner hardtreningen før bikini/badebuksesesongen (som varer noen dager i august her på sørvestlandet). Og jeg har faktisk hørt folk som har sluttet å spise snop i september! For så å begynne igjen i god tid før julemarsipanen er på plass i butikkene i oktober. De sluttes og begynnes igjen i hytt og pine nå, før var det ihvertfall en viss struktur og forutsigbarhet på selvbedraget.

Vel, jeg skal bli flinkere å skrive blogger oftere (hørt den før noen?). Det lover jeg meg selv ca en gang i måneden når det er tre uker siden sist blogg.

Ingen kommentarer: