tirsdag 26. februar 2008

Nei til EU!


Der nede i Europa ligger det. Monsteret. Ligger og puster tungt og fælt lukter det og. Venter på at vi skal si ja. Men det vil vi ikke! De fleste i dette landet sier nei nei nei og har gjort det i to folkeavstemninger og i følge visse kilder er nei-siden større enn på mange år. Hvorfor? Mest fordi vi er redde for forandringer. Vi liker brunost på skiva og ski på beina selv om det ikke er så mye snø alle plasser lenger. Her oppe i nord har vi det trygt og godt.

Vi får lov å kjøpe øl i butikken fram til et visst tidspunkt og kan godt handle mat på søndager, bare butikken ikke er så stor at vi går oss vill. Det er ekstra lett å gå seg vill på en søndag. I EU er mange av de store butikkene også oppe på søndager. Vi har ikke tallene, men mange mange går seg sikkert vill i de. Det er nok store mørketall.

Og så har vi tollen da. De passer på at ingen av pakkene vi bestiller fra utlandet koster mer enn 200 kroner. Da må de straffe oss. FY DEG og så må vi betale en bot fordi vi er så dumme og kjøper ting over dette internettet som jo egentlig er som et verdens-EU uten noe slags orden eller struktur.

Og oljen og fisken vil vi ha helt selv takk. Vi er rike vi og vi vil ikke dele.

Butikkene i EU har store frukt og grønnsaksdisker. Det er for å få plass til alle de genmodifiserte varene sine. Tomatene er så store at det for det meste er to tomater i hver butikk, så må de skjære de opp. Og melka kommer ikke fra kua, for EU hater jo bønder. Melka blir laget i et labratorium av melkepulver og vann som tilsettes så mange e-stoffer at melka holder seg i mange år. EU elsker e-stoffer. De putter e-stoffer i alt mulig, om det er nødvendig eller ikke.

Når du er på ferie i EU ser alt så greit og fint og fritt ut. Men det er fordi de skjuler alt det fæle som skjer der for oss turister.

Nei, det er nok best å holde seg utenfor. Vi har det jo så godt. For bedre enn dette kan vi vel ikke ha det. Og kan vi det så er vel ikke det nødvendig?

1 kommentar:

Olav :) sa...

Jo klart, jeg er helt enig med deg i denne fremstillingen av monsteret. Det er bra at noen holder dette oppe og har gode og rett meninger om saker. Helt klart, jeg ser det for meg at det kan være slik som du beskriver, helt klart, det er godt vi slipper eller....?