onsdag 30. april 2008

Dave Cloud


Kommer rett fra Dave Cloud konsert og det var litt av en oplevelse! Mye pga en av de mest underholdene menneskene jeg har sett på en scene. Dave Cloud fortalte om låtene på en egen og finurlige måte, han viftet med hoftene såpass at de fleste rødmet en smule, fortalte dårlige vitser, spillte luftgitar og gjorde det veldig personlig og gikk bort til publikum lengst foran og sang rett opp i ansiktet til de heldige utvalgte. Han hadde et solid band i ryggen og som rocket avgårde, men også roet det ned på noen låter. Det var MC5/Roky Erickson aktig rock, litt bluesaktig rock, mer dempa ting der Dave Cloud hørtes ut som en poet som leste opp dikt med musikk til.

"The next song is called Cockfight, and is about the the awful animal cruelty. This activity is banned in all states in america. Hope you like it!" sier han på sin helt særegne måte, før han forteller om neste låt som skulle bli et stort omfattende verk som han tenkte ut mens han lå på sykehus, men så ble det en punkrock låt i stedet.

Og så lovte han at de 40 første som kjøpte plater etter konserten skulle få hans private telefonnummer og de kunne ringe når som helst, dag og natt. Dette generøse tilbudet og den fantastiske konserten - mer kan man vel ikke gi fansen?

1 kommentar:

Svenn sa...

Heh heh. Uansett om du får det til å høres knallbra ut, så får jeg en ørliten følelse av at det er best å holde seg et stykke unna!
(Når det gjelder å gå helt opp til publikum, så er det drøyeste jeg har sett en som gikk mellom bordene på
Hulen og viste frem en fersk tatovering på et VELDIG privat sted!).